Bijlessen voortgezet onderwijs

Bij SMS Opleidingscentrum begrijpen we dat niet alle leerlingen op de middelbare school even goed meekomen met alle vakken. Daarom bieden wij vakgerichte bijlessen aan voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Onze bijlessen zijn specifiek gericht op één vak en onze ervaren docenten zorgen ervoor dat uw kind zich optimaal ontwikkelt binnen dit vakgebied.

Onze bijlessen zijn ideaal voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bij een specifiek vak. Of het nu gaat om wiskunde, natuurkunde, Nederlands of een ander vak, wij hebben de juiste docenten in huis om uw kind te helpen.

Wat wij doen

Naast het bieden van bijles in de vakken waar uw kind moeite mee heeft, richten wij ons ook op het ontwikkelen van de beste studiemethode voor uw kind. Door te kijken naar de individuele behoeften en leerstijl van uw kind, kunnen onze ervaren docenten de bijlessen op maat maken en op de meest effectieve manier aanbieden. Na elke bijles houden wij de voortgang bij door middel van een voortgangsformulier, zodat we kunnen zien hoe het gaat met het leerproces van uw kind en wat er nog verbeterd kan worden. Op deze manier streven wij naar een optimaal resultaat voor uw kind en een succesvolle schoolcarrière.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze bijlessen voor het voortgezet onderwijs? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden? Klik dan op deze link. Naast onze bijlessen voor het voortgezet onderwijs bieden we ook examentrainingen voor vmbohavo en vwo.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

11 + 3 =

Vakken

Als uw kind moeite heeft met het begrijpen van de lesstof of nieuwe onderwerpen, kan dit een negatieve invloed hebben op de schoolresultaten. Wij bieden bijles aan om uw kind te helpen deze problemen te overwinnen en om uw zorgen weg te nemen. Onze bijles is beschikbaar voor de volgende niveaus en vakken:

– vmbo b/k/t: onderbouw en bovenbouw (jaar 1 t/m 4) voor alle vakken

– Havo, vwo en gymnasium: onderbouw (jaar 1 t/m 3) voor alle vakken

l

Nederlands

Wij helpen het kind verder met spelling, grammatica, leesvaardigheden etc. De Nederlandse taal is zeer lastig en uw kind heeft het de rest van zijn of haar leven nodig. Onze bijlessen resulteren in betere cijfers en een betere beheersing van de Nederlandse taal.

Zie meer 

Wiskunde

Heeft uw kind moeite met de Wiskunde hoofdstukken? Wij geven de beste uitleg waardoor het kind de beste cijfers haalt en uit gaat blinken in het vak. Wij helpen met de lastige sommen en de stappen die daarbij genomen moeten worden.

Zie meer

Economie

Het vak Economie is een zeer goede opstap voor veel studies na de middelbare school. Als uw kind moeite heeft met dit vak, geven wij bijles om van het vak Economie juist een kracht in plaats van een zwakte te maken. Met de beheersing van het vak Economie zijn veel studies toegankelijker voor uw kind.

Zie meer

w

Engels

Engels is de belangrijkste taal in de wereld. De arbeidsmarkt wordt steeds internationaler en hierdoor is het belangrijk dat je Engels goed beheerst, daarom is het belangrijk dat uw kind nu de jaren benut om de taal goed te leren. Engels staat daarnaast zeer goed op een cv en opent veel deuren voor uw kind.

Zie meer

Aardrijkskunde

Er zijn weinig vakken die zo breed zijn als Aardrijkskunde. Het gaat over gesteenten, maar ook over mensen. Over steden, maar ook over wateren. Daarom is het belangrijk dat uw kind hulp krijgt bij het bewaren van het overzicht. Wij zorgen ervoor dat alles goed landt bij uw kind en hij/zij van ieder onderdeel genoeg meekrijgt.

Zie meer 

Natuur- en Scheikunde

Deze twee vakken heeft uw kind nooit op de basisschool gehad, het is dus nieuw voor het kind. Wij begrijpen dan ook dat er extra aandacht voor dergelijke vakken nodig is. Onze bijlessen zorgen ervoor dat uw kind dit vak sneller beheerst en goede cijfers zal halen.

Geschiedenis

De hoofdstukken zijn vaak lang en bevatten veel informatie, dit kan het lastig maken voor een kind. Wij bieden bijlessen aan om uw kind extra uren te voorzien van het vak Geschiedenis. Dit zorgt ervoor dat er meer gemak bij het vak komt kijken, omdat het anders te veel informatie in korte tijd is.

Zie meer

Biologie

Deze twee vakken heeft uw kind nooit op de basisschool gehad, het is dus nieuw voor het kind. Wij begrijpen dan ook dat er extra aandacht voor dergelijke vakken nodig is. Onze bijlessen zorgen ervoor dat uw kind dit vak sneller beheerst en goede cijfers zal halen.

Zie meer 

Veelgestelde vragen 

Wat zijn bijlessen?

Bijlessen zijn extra lessen die worden gegeven buiten de reguliere schooluren om. Ze zijn bedoeld om individuele studenten te helpen bij het begrijpen van de lesstof en het verbeteren van hun schoolprestaties. Bijlessen worden vaak gegeven door docenten of begeleiders die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied.

Geven jullie bijles ook in groepsverband?
Hoeveel kost bijles bij jullie?

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27 Email: info@smsopleidingscentrum.nl Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 – 20:00

×