Bijles Geschiedenis

Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige bijlessen geschiedenis voor uw kind. Onze ervaren docenten bieden zowel individuele als groepslessen aan om uw kind te helpen bij het begrijpen van de geschiedenis en het verbeteren van zijn of haar vaardigheden in dit vak.

Wij geloven in het belang van persoonlijke aandacht en daarom werken wij alleen met kleine groepen. Op deze manier kan onze docent ervoor zorgen dat iedere leerling voldoende aandacht.

Wat wij doen

Tijdens onze bijlessen geschiedenis leren leerlingen over belangrijke historische gebeurtenissen en ontwikkelingen. Onze ervaren docenten zullen uw kind helpen bij het begrijpen van historische verbanden, het analyseren van historische bronnen en het ontwikkelen van kritisch denkvermogen. Leerlingen leren ook over belangrijke historische figuren en hun invloed op de geschiedenis.

Onze docenten zullen uw kind helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden om historische gebeurtenissen te kunnen begrijpen en analyseren, en om effectief te communiceren over deze gebeurtenissen. Bovendien zullen onze docenten uw kind helpen bij het ontwikkelen van studievaardigheden om efficiënt te kunnen leren en zich voor te bereiden op toetsen en examens.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze bijles Geschiedenis? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden voor bijles geschiedenis? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je Nederlands te verbeteren.

Naast onze bijles geschiedenis bieden wij ook bijles trainingen aan voor, Nederlands, wiskunde, economie, Engels, aardrijkskunde en natuur- en scheikunde.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

12 + 6 =

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×