Bijles Engels

Bent u op zoek naar professionele bijles Engels voor uw kind? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze ervaren docenten bieden individuele en groepslessen aan om uw kind te helpen bij het verbeteren van zijn of haar Engelse vaardigheden. Onze bijlessen zijn ontworpen om uw kind te helpen bij het begrijpen van grammatica, spelling, uitspraak en andere belangrijke aspecten van de Engelse taal.

Wat wij doen

Onze bijlessen Engels zijn speciaal ontworpen om uw kind te helpen bij het verbeteren van zijn of haar Engelse taalvaardigheid. Onze ervaren docenten werken met gepersonaliseerde lesplannen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en vaardigheden van uw kind.

Of uw kind nu moeite heeft met het begrijpen van Engelse grammatica, het lezen van Engelse teksten of het voeren van een vloeiend gesprek in het Engels, onze docenten staan klaar om te helpen en het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze bijles engels? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden voor bijles engels? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je wiskunde te verbeteren.

Naast onze bijles Engels bieden wij ook bijles trainingen aan voor, Nederlandswiskunde, economie, aardrijkskunde en natuur- en scheikunde, geschiedenis en biologie.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

11 + 14 =

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×