Zomerschool

Mededeling!

Onze zomerschool vindt plaats op 21 august tot en met 3 september in Amsterdam. Wil jij je kind hiervoor aanmelden? Klik dan op deze link.

Onze zomerschool biedt een uitstekende gelegenheid om de basisvaardigheden te verbeteren, waaronder rekenen, taal, spelling en begrijpend lezen. Als uw kind een achterstand heeft opgelopen, hoeft u zich geen zorgen te maken! Onze zomerschool biedt de perfecte kans om deze achterstand weg te werken. We begrijpen dat een achterstand in één van deze vakken kan leiden tot een onnodig laag schooladvies, en daarom streven we ernaar om dit te voorkomen.

Onze ervaren docenten zijn toegewijd om uw kind te ondersteunen en begeleiden tijdens de zomerschool. Ze zullen gebruik maken van effectieve lesmethoden en individuele aandacht om ervoor te zorgen dat uw kind de benodigde vaardigheden versterkt en weer zelfvertrouwen krijgt in zijn of haar academische prestaties.

Wat wij doen

Onze zomerschool biedt een intensieve leerervaring van twee weken. In de eerste week focussen we op taal, spelling en begrijpend lezen, en in de tweede week op rekenen. Het dagprogramma is verdeeld in twee delen: ’s ochtends intensieve lessen met ervaren begeleiders, afgesloten met een dagelijkse toets. ’s Middags is er tijd voor ontspanning en leuke activiteiten. We hebben les van maandag tot vrijdag, van 10:00 tot 16:00 uur.

De doelstellingen van dit programma zijn:

  •        Het vergroten van taalvaardigheid
  •        Achterstanden wegwerken en voorkomen
  •        Studievaardigheden aanleren
  •        Versterken van sociale vaardigheden

Alle afgenomen toetsen zullen zorgvuldig worden beoordeeld. Na afloop van de zomerschool ontvangen de leerlingen hun resultaten, zodat ze deze aan het begin van het schooljaar kunnen bespreken met hun leerkrachten. Door deel te nemen aan de zomerschool kunnen leerlingen de gebruikelijke zomerdip voorkomen, die vaak wordt ervaren, en kunnen ze sneller weer in het lesritme komen wanneer het schooljaar begint.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze zomerschool die plaatsvindt van 21 augustus tot en met 3 september? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil je direct aanmelden voor de zomerschool? Klik dan op de onderstaande link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om de achterstanden van jouw kind weg te werken. Schrijf je vandaag nog in en geef jouw kind een sterke start!

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met op

14 + 8 =

Wat wij doen

We stellen samen met jouw kind en jou als ouder/verzorger een persoonlijk ontwikkelingsplan op tijdens een intakegesprek. Dit plan is specifiek gericht op de doelstellingen en wensen van jouw kind. Voorafgaand aan de inhoudelijke begeleiding maakt jouw kind een (gratis) studievaardigheden- en motivatietest. De resultaten van deze test vormen het startpunt voor de begeleiding.

Met behulp van de SMS Leren Leren©-methode leren we jouw kind studievaardigheden aan en verbeteren we deze vaardigheden. Dit doen we in een rustige omgeving, waarbij we samen werken aan het vergroten van de motivatie en het zelfvertrouwen van jouw kind, totdat hij of zij weer zelfstandig verder kan.

Via ons eigen systeem kan jouw kind de vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken, waar en wanneer hij of zij maar wil. Zo weet jouw kind precies aan welke taak hij of zij nog extra moet werken en welke taken al eigen gemaakt zijn.

Veelgestelde vragen 

Wat is de zomerschool?

De zomerschool is een speciaal onderwijsprogramma dat wordt aangeboden tijdens de zomervakantie. Het is bedoeld om leerlingen de mogelijkheid te bieden om hun kennis en vaardigheden op verschillende vakgebieden te verbeteren. Tijdens de zomerschool kunnen leerlingen bijvoorbeeld werken aan vakken zoals rekenen, taal, spelling en begrijpend lezen. Het doel van de zomerschool is om eventuele achterstanden weg te werken en te voorkomen dat leerlingen een achterstand oplopen bij de overgang naar een nieuw schooljaar. Het programma wordt vaak gekenmerkt door intensieve lessen, individuele begeleiding en interactieve activiteiten om het leerproces te versterken en leerlingen te motiveren.

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×