Examentraining vwo

Ben je op zoek naar een professionele examentraining voor het eindexamen vwo? Bij SMS Opleidingscentrum bieden wij intensieve examentrainingen aan voor verschillende vakken zoals wiskunde, economie, Engels, geschiedenis, Nederlands, natuurkunde, scheikunde en biologie. Onze ervaren docenten hebben diepgaande kennis van de examenstof en zijn getraind om je optimaal voor te bereiden voor het eindexamen. De examentraining vwo is bij ons alleen beschikbaar als individuele lessen en zijn volledig afgestemd op het examenprogramma. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid en zelfverzekerd het eindexamen kunt maken.

Wat wij doen

Met onze persoonlijke aanpak, heldere uitleg en individuele begeleiding helpen onze enthousiaste docenten jou het beste uit jezelf te halen. We besteden veel aandacht aan het structureren van de lesstof en passen deze specifiek aan op jouw behoeften.

Onze docenten behandelen de belangrijkste onderwerpen op een begrijpelijke manier en er is ruim voldoende tijd om te oefenen met echte examenvragen. Alle vragen die je maakt worden gecontroleerd, zodat onze docenten jouw sterke en zwakke punten snel kunnen identificeren. Je ontvangt persoonlijke feedback en zult zelf ervaren hoeveel vooruitgang je boekt.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze examentrainingen voor vwo? Vul dan het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil je direct aanmelden voor de examentraining? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je eindexamen te halen.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met op

15 + 5 =

Wat wij doen

We stellen samen met jouw kind en jou als ouder/verzorger een persoonlijk ontwikkelingsplan op tijdens een intakegesprek. Dit plan is specifiek gericht op de doelstellingen en wensen van jouw kind. Voorafgaand aan de inhoudelijke begeleiding maakt jouw kind een (gratis) studievaardigheden- en motivatietest. De resultaten van deze test vormen het startpunt voor de begeleiding.

Met behulp van de SMS Leren Leren©-methode leren we jouw kind studievaardigheden aan en verbeteren we deze vaardigheden. Dit doen we in een rustige omgeving, waarbij we samen werken aan het vergroten van de motivatie en het zelfvertrouwen van jouw kind, totdat hij of zij weer zelfstandig verder kan.

Via ons eigen systeem kan jouw kind de vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken, waar en wanneer hij of zij maar wil. Zo weet jouw kind precies aan welke taak hij of zij nog extra moet werken en welke taken al eigen gemaakt zijn.

Veelgestelde vragen 

Wat zijn de eindexamens?

Eindexamens zijn examens die aan het einde van een schoolopleiding worden afgenomen, zoals het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs. Deze examens zijn verplicht en zijn bedoeld om te beoordelen of een leerling voldoende kennis en vaardigheden heeft om het diploma te behalen en verder te gaan met een vervolgopleiding of de arbeidsmarkt op te gaan. Het succesvol afronden van eindexamens is daarom van groot belang voor de verdere carrière van de leerling.

In welke vakken geven jullie de trainingen?

De vakken waarvoor wij examentraining geven zijn economie, wiskunde, Engels, geschiedenis, Nederlands, natuurkunde, scheikunde en biologie.

Geven jullie ook examen trainingen voor vmbo of vwo?

Ja, absoluut! Wij bieden examentrainingen aan voor zowel vmbo als havo.

Bieden jullie groepstrainingen voor de havo examentraining?

Wij bieden geen groepstrainingen aan voor Havo en Vwo. In plaats daarvan geven wij alleen individuele lessen tegen een tarief van €45 per uur

Hoeveel kost de examentraining voor vwo?

De kosten voor de examentraining voor Havo bedragen 45 euro per uur.

Bieden jullie ook herexamentraining voor vwo?

Ja zeker dat bieden we aan! Bekijk onze herexamentrainingen voor vwo pagina 

Als scheikundedocent heb ik samengewerkt met een leerling die moeite had met het begrijpen van reactievergelijkingen en het toepassen van de juiste formules. Door gerichte individuele begeleiding hebben we samen veel geoefend en heb ik haar geholpen haar studievaardigheden te verbeteren. Het resultaat was indrukwekkend: haar kennis en begrip van het vak verbeterden aanzienlijk en ze behaalde uiteindelijk een prachtig cijfer voor haar eindexamen scheikunde. Ik ben trots op haar inzet en motivatie om te blijven groeien en ontwikkelen.

Katrie

Begeleider, SMS Opleidingscentrum

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×