Cito training Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele Cito-training in Utrecht voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons opleidingscentrum biedt een uitgebreide Cito-training aan, speciaal ontworpen om uw kind te helpen slagen voor de Cito-toets.

Onze deskundige docenten zijn specialisten op het gebied van de Cito-toets en kennen de exacte vereisten om uw kind goed voor te bereiden op deze belangrijke test. Tijdens onze Cito-training worden alle onderdelen van de toets grondig behandeld, zodat uw kind met vertrouwen de Cito-toets tegemoet kan gaan.

Wat wij doen

Onze Cito-training in Utrecht biedt de ideale voorbereiding op de Cito-toets. De training bestaat uit een totaal van 10 uur, verdeeld over 3 dagen. Tijdens de eerste dag worden alle aspecten van rekenen behandeld, terwijl de tweede dag gewijd is aan begrijpend lezen, spelling, werkwoordspelling, studievaardigheden en woordenschat. Op de derde dag krijgen leerlingen 2 uur de gelegenheid om vragen te stellen over de onderdelen waar ze moeite mee hebben en ontvangen ze tips om fouten te voorkomen tijdens de Cito-toets.

Onze Cito-training in Utrecht zorgt ervoor dat leerlingen optimaal voorbereid aan de Cito-toets beginnen. Tijdens de training raken ze vertrouwd met de vraagstelling en de structuur van de toets. Hierdoor zullen ze tijdens de daadwerkelijke toets zelfverzekerder zijn en betere resultaten behalen.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze huiswerkbegeleiding lessen? Vul dan het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Ben je al overtuigd en wil je je kind direct aanmelden voor onze Cito-trainingen? Klik dan op deze link.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

7 + 11 =

Wat wij doen

Tijdens het intakegesprek stellen we samen met jou als ouder/verzorger en jouw kind een persoonlijk ontwikkelingsplan op, dat volledig gericht is op de doelstellingen en wensen van jouw kind. We werken met onze eigen leermethode om jouw kind te helpen bij het aanleren en verbeteren van studievaardigheden, in een rustige omgeving waarin we samen werken aan het vergroten van de motivatie en het zelfvertrouwen van jouw kind. Op deze manier kan jouw kind zelfstandig verder.

Bij onze cito trainingen houden we nauwkeurig de voortgang van de lessen bij via ons leerlingvolgsysteem, zodat we eventuele problemen vroegtijdig kunnen signaleren. We houden jou als ouder/verzorger dan ook regelmatig op de hoogte van de voortgang en resultaten van jouw kind, zodat we samen kunnen werken aan het behalen van de gestelde doelen.

Veelgestelde vragen 

Wat is de Cito toets?

Cito is een Nederlands toetsinstituut dat verschillende toetsen ontwikkelt voor het onderwijs. Een van de bekendste toetsen is de Cito-toets, die in groep 8 van de basisschool wordt afgenomen. Deze gestandaardiseerde toets meet het niveau van de leerling en wordt gebruikt als hulpmiddel bij het advies voor de middelbare school en om de ontwikkeling van leerlingen te volgen.

Hoe lang duurt de Cito training?

De Cito training duurt 10 uur in totaal, verspreid over 3 dagen. Hierin worden alle onderdelen van de Cito-toets doorgenomen en besproken,

Hoeveel kost de Cito training?

Bezoek onze cito training tarieven pagina voor meer informatie.

Waar en wanneer vinden de cito trainingen plaats?

Onze Cito-trainingen voor leerlingen in groep 6, 7 en 8 vinden dit jaar plaats in Amsterdam en Utrecht van 24 april tot en met 4 mei. Wil je meer informatie over de exacte locaties, dagen en tijden van de trainingen? Bel ons dan gerust, wij geven je graag meer informatie erover!

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×