Bijles mbo

Gaat uw kind naar school en heeft u het gevoel dat uw kind hulp nodig heeft bij bepaalde vakken? Wij van SMS Opleidingscentrum bieden vakgerichte bijlessen aan leerlingen van de Middelbaar beroepsonderwijs. De bijlessen zijn specifiek gericht op één vak en onze docenten zorgen ervoor dat uw kind zich ontwikkelt binnen dit vakgebied. Vanwege het Coronavirus heeft uw kind waarschijnlijk niet de juiste hulp kunnen krijgen in bepaalde vakken, wij helpen uw kind  deze achterstanden weg te werken

Naast het geven van bijles in de hieronder genoemde vakken kijken wij ook naar de beste manier van studeren van uw kind. Hierdoor worden de bijlessen efficiënter en effectiever. Na iedere les houden wij door middel van een voortgangsformulier bij hoe het gaat met het proces en kunnen wij zien wat er goed gaat en wat er beter kan met uw kind.

Vakken

Heb je moeite met bepaalde vakken binnen je studie? Wij bieden onze diensten aan om ervoor te zorgen dat je je diploma haalt en je het werk kan gaan doen waar je op zit te wachten. School is nog even verplicht en wij helpen je om deze laatste jaren op een succesvolle manier door te komen.  Wij bieden bijlessen voor de volgende opleidingen:

Economische opleiding

Heb je moeite met marketing, bedrijfseconomie, marktvormen, noem, maar op. Volg onze bijlessen en wij bieden je de juiste ondersteuning voor deze vakken, samen zorgen wij ervoor dat jij je diploma haalt en aan het werk kunt.

Rechten

Kun je de vele bladzijden die je iedere keer moet lezen niet meer aan? Lijkt je wettenbundel steeds dikker te worden? Geen paniek, volg onze bijlessen en wij geven je de ondersteuning die je nodig hebt. Je krijgt tips om van je wettenbundel je beste vriend te maken. Je krijgt veel concurrenten op de arbeidsmarkt van rechten en wij zorgen ervoor dat bedrijven straks niet meer om jou heen kunnen.

ICT

Hulp en ondersteuning nodig bij je ICT-studie? Volg onze bijlessen en wordt beter in de vakken die je krijgt! Je hebt niet langer problemen met software, administratie en management. ICT biedt veel werk aan op de markt en wij zorgen ervoor dat jij er klaar voor bent.

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×