Voor Scholen 

Huiswerkbegeleiding en Bijles

Wij begrijpen dat leerlingen soms extra ondersteuning nodig hebben om de vele uitdagingen op school aan te kunnen. Bij SMS Opleidingscentrum zijn we er om hen te helpen. Met ruim zeven jaar ervaring in het bieden van huiswerkbegeleiding en bijlessen, weten we hoe we leerlingen kunnen bijstaan in hun achterstand.

Onze huiswerkbegeleiding en bijlessen zijn ontworpen om leerlingen weer op het juiste pad te brengen. Door individuele begeleiding en aandacht te bieden, helpen we leerlingen om weer een goed ritme te vinden en de nodige ondersteuning te krijgen. Op die manier kunnen ze zich weer ontwikkelen.

 

Wat wij doen

Onze ervaren en gediplomeerde docenten staan klaar om uw leerlingen na schooltijd te begeleiden. Of het nu gaat om het maken en plannen van huiswerk, het versterken van specifieke vakken of het ontwikkelen van effectieve studiegewoonten, wij zijn er om te helpen. We begrijpen dat de uitdagingen van het moderne onderwijs veelomvattend zijn, en daarom hebben we een team van specialisten samengesteld om aan de unieke behoeften van uw leerlingen te voldoen.

Onze huiswerkbegeleiding en bijlessen zijn volledig afgestemd op het curriculum van uw school. We werken nauw samen met de school om te zorgen voor een efficiënte samenwerking en een effectieve aanpak. Door de individuele behoeften van elke leerling te erkennen, kunnen we gerichte ondersteuning bieden om hun zelfvertrouwen en academische prestaties te vergroten.

Meer informatie

Wilt u uw leerlingen de beste kansen geven om te slagen? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SMS Opleidingscentrum uw school kan ondersteunen met hoogwaardige huiswerkbegeleiding en bijles. Samen kunnen we het leren van uw leerlingen naar een hoger niveau tillen!

 

Contact 

Bel voor meer informatie

+31  6 42 22 12 27

Mail

Info@smsopleidingscentrum.nl

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×