Over ons 

Met meer dan 7 jaar ervaring en een gepassioneerde toewijding aan lesgeven, hebben we al meer dan 600 leerlingen in Amsterdam-West geholpen. Bij SMS Opleidingscentrum combineren onze ervaren docenten creativiteit en kennis om boeiende en effectieve lessen te bieden. We begrijpen de druk die leerlingen ervaren op school en passen onze aanpak aan om systematisch vooruitgang te boeken, terwijl we een glimlach op hun gezicht toveren.

Onze huiswerkbegeleiding, lessen en trainingen worden zorgvuldig georganiseerd op onze gastvrije locatie, en we bieden ook onze diensten aan op externe locaties. Daarnaast hebben we succesvolle samenwerkingen met verschillende scholen, wat onze flexibiliteit en ervaring nog verder verrijkt.

Bij SMS Opleidingscentrum staan we voor inclusiviteit en saamhorigheid, en we geloven in de kracht van samenwerking om het beste uit onze jeugd te halen. Ons motto, “Samen Makkelijker Studeren,” weerspiegelt onze toewijding aan het ondersteunen van elke leerling op hun educatieve reis. We kijken ernaar uit om uw kind hierbij te verwelkomen en te begeleiden!

Visie en missie

Onze missie is om samen met de leerlingen het beste in ze naar boven te halen. Dit betekent het halen van de beste cijfers, het volgen van de beste studies en dit allemaal met plezier te doen. Wij zijn een organisatie met een hart voor het onderwijs en willen dit overdragen naar de volgende generaties. En dit bereiken wij door onze visie na te leven: Door samen te werken met de leerlingen komen wij verder dan alleen. Als bevoegd opleidingsinstituut weten wij wat er nodig is om onze leerlingen verder te helpen en als organisatie weten wij waar we voor staan. Op deze manier bereiken wij onze missie met onze visie.
3 aspecten staan centraal voor onze organisatie:


U

Persoonlijk aandacht

Onze leerlingen staan stuk voor stuk op de eerste plaats. Wij kijken per leerling naar wat er nodig is om de belemmeringen uit de weg te helpen. Op deze manier wordt de leerling zo goed mogelijk geholpen en beleeft hij of zij een waardevolle tijd onder onze vleugels.

Wegwerken van achterstanden

We leven natuurlijk in bizarre omstandigheden vanwege COVID-19, hierdoor is onderwijs niet hetzelfde. Veel leerlingen hebben achterstanden opgelopen en wij zijn ons hiervan bewust. Wij bieden de juiste begeleiding en ondersteuning aan om deze achterstanden weg te werken.

l

Betere resultaten

Het is ons doel om samen met de leerlingen het beste uit het kind naar boven te halen. De leerlingen komen naar SMS voor hulp en krijgen er betere cijfers en resultaten voor terug. SMS Opleidingscentrum maakt van een zwakte juist een kracht. 

“Elk kind verdient een stabiele basis. Hierom besloot ik mijn passie voor het onderwijs in te zetten en de kinderen uit Amsterdam te voorzien van kwaliteit en begeleiding. Dit doe ik nog elke dag met veel plezier.”

S.Yildiz

Oprichter , SMS Opleidingscentrum

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m Zaterdag : 10:00 – 20:00

×