Ons verhaal

Met 7 jaar ervaring in de bijles branche en ambitie voor het lesgeven, hebben wij al ruim 600 leerlingen mogen begeleiden in hun leertraject. Dit maakt SMS Opleidingscentrum dan ook dé organisatie binnen Amsterdam-West die uw kind zal helpen met zijn of haar ontwikkeling. Het begon allemaal met een idee: Kinderen uit Amsterdam-West een platform bieden waarin zij zich op educatief vlak kunnen ontwikkelen. Met de unieke combinatie van creativiteit en kennis, weten onze ervaren docenten de lessen leerzaam én interessant te houden voor de leerlingen. Zelf weten wij als geen ander hoe het kan zijn om naar school te ‘moeten’ gaan. Dit gecombineerd met schooldruk, kan de capaciteiten van de leerlingen belemmeren. Gelukkig weten wij de lessen per groep en leerling aan te passen. Hierdoor boeken wij systematisch mooie vooruitgangen bij onze leerlingen en toveren wij tegelijkertijd een glimlach op hun gezicht.

De huiswerkbegeleidingen, lessen en trainingen worden bij ons op locatie aangeboden. Wij waarborgen hier een warme en uitnodigende sfeer, zodat de kinderen zich al snel op hun gemak weten te voelen. Naast onze eigen locatie bieden wij onze diensten ook aan op externe locaties. Daarnaast hebben wij succesvolle samenwerkingen met diverse scholen lopen. Deze diversiteit verrijkt onze flexibiliteit en ervaring des te meer.

Wij van SMS Opleidingscentrum staan voor inclusiviteit en saamhorigheid en geloven erin dat wij samen het beste uit onze jeugd kunnen halen. Hierom ook ons motto: Samen Makkelijker Studeren. Dit idee is dan ook verwoven met onze lesstijl en idealen. Wij hopen uw kind hierin mee te nemen!

Visie en missie

Onze missie is om samen met de leerlingen het beste in ze naar boven te halen. Dit betekent het halen van de beste cijfers, het volgen van de beste studies en dit allemaal met plezier te doen. Wij zijn een organisatie met een hart voor het onderwijs en willen dit overdragen naar de volgende generaties. En dit bereiken wij door onze visie na te leven: Door samen te werken met de leerlingen komen wij verder dan alleen. Als bevoegd opleidingsinstituut weten wij wat er nodig is om onze leerlingen verder te helpen en als organisatie weten wij waar we voor staan. Op deze manier bereiken wij onze missie met onze visie.
3 aspecten staan centraal voor onze organisatie:


U

Persoonlijk aandacht

Onze leerlingen staan stuk voor stuk op de eerste plaats. Wij kijken per leerling naar wat er nodig is om de belemmeringen uit de weg te helpen. Op deze manier wordt de leerling zo goed mogelijk geholpen en beleeft hij of zij een waardevolle tijd onder onze vleugels.

Wegwerken van achterstanden

We leven natuurlijk in bizarre omstandigheden vanwege COVID-19, hierdoor is onderwijs niet hetzelfde. Veel leerlingen hebben achterstanden opgelopen en wij zijn ons hiervan bewust. Wij bieden de juiste begeleiding en ondersteuning aan om deze achterstanden weg te werken.

l

Betere resultaten

Het is ons doel om samen met de leerlingen het beste uit het kind naar boven te halen. De leerlingen komen naar SMS voor hulp en krijgen er betere cijfers en resultaten voor terug. SMS Opleidingscentrum maakt van een zwakte juist een kracht. 

“Elk kind verdient een stabiele basis. Hierom besloot ik mijn passie voor het onderwijs in te zetten en de kinderen uit Amsterdam-West te voorzien van kwaliteit en begeleiding. Dit doe ik nog elke dag met veel plezier.”

S.Yildiz

Oprichter , SMS Opleidingscentrum

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m Zaterdag : 10:00 – 20:00

× Bericht ons!