Cito training 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele cito training voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons opleidingscentrum biedt een uitgebreide cito training aan die speciaal is ontworpen om uw kind te helpen slagen voor de cito-toets.

Onze ervaren docenten zijn experts op het gebied van de cito-toets en weten precies wat er nodig is om uw kind voor te bereiden op deze belangrijke test. Tijdens onze cito training worden alle onderdelen van de toets uitvoerig behandeld. Op deze manier kan uw kind vol vertrouwen de cito-toets tegemoet gaan.

Wat wij doen

Onze Cito-training bestaat uit de ideale voorbereiding voor de toetsen voor Cito. De training duurt in totaal 10 uur, verdeeld over 3 dagen. Tijdens de eerste dag worden alle specifieke onderdelen van rekenen behandeld, terwijl de tweede dag gewijd is aan begrijpend lezen, spelling, werkwoordspelling, studievaardigheden en woordenschat. Op de derde dag hebben leerlingen 2 uur de tijd om vragen te stellen over de onderdelen waar ze moeite mee hebben en krijgen ze tips om fouten te voorkomen tijdens de Cito toetsen.

Met onze ervaren cito trainers zorgen wij ervoor dat leerlingen goed voorbereid aan de Cito-toets beginnen. Door de training worden ze bekend met de vraagstelling en de manier waarop de toets is opgebouwd. Hierdoor zullen ze zich tijdens de toets zelfverzekerder voelen en betere resultaten behalen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze Cito training lessen voor groep 6, 7 en 8? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden voor de cito trainingen? Klik dan op deze link

Wil je meer praktische informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

15 + 8 =

Wat wij doen

Tijdens het intakegesprek stellen we samen met jou als ouder/verzorger en uw kind een persoonlijk ontwikkelingsplan op, dat volledig gericht is op de doelstellingen en wensen van uw kind. We werken met onze eigen leermethode om de leerling te helpen bij het ondersteunen en verbeteren van vaardigheden, in een rustige omgeving waarin we samen werken aan het vergroten van de motivatie en het zelfvertrouwen van jouw kind. Op deze manier kan jouw kind zelfstandig verder.

Bij onze cito trainingen houden we nauwkeurig de voortgang van de lessen bij via ons leerlingvolgsysteem, zodat we eventuele problemen vroegtijdig kunnen signaleren. We houden jou als ouder/verzorger dan ook regelmatig op de hoogte van de voortgang en resultaten van jouw kind, zodat we samen kunnen werken aan het behalen van de gestelde doelen.

Veelgestelde vragen 

Wat is de Cito toets?

Cito is een Nederlands toetsinstituut dat verschillende toetsen ontwikkelt voor het onderwijs. Een van de bekendste toetsen is de Cito-toets, die in groep 8 van de basisschool wordt afgenomen. Deze gestandaardiseerde toets meet het niveau van de leerling en wordt gebruikt als hulpmiddel bij het advies voor de middelbare school en om de ontwikkeling van leerlingen te volgen.

Hoe lang duurt de Cito training?

De Cito training duurt 10 uur in totaal, verspreid over 3 dagen. Hierin worden alle onderdelen van de Cito-toets doorgenomen en besproken,

Hoeveel kost de Cito training?

Bezoek onze cito training tarieven pagina voor meer informatie.

Waar en wanneer vinden de cito trainingen plaats?

Onze Cito-trainingen voor leerlingen in groep 6, 7 en 8 vinden dit jaar plaats in Amsterdam en Utrecht van 24 april tot en met 4 mei. Wil je meer informatie over de exacte locaties, dagen en tijden van de trainingen? Bel ons dan gerust, wij geven je graag meer informatie erover!

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×