Examentraining havo 

Ben je op zoek naar een professionele examentraining voor havo? Bij SMS Opleidingscentrum bieden wij intensieve examentrainingen aan voor verschillende vakken als economie, wiskunde, Engels, geschiedenis, Nederlands, natuurkunde, scheikunde en biologie. Onze ervaren docenten hebben diepgaande kennis van de examenstof en zijn getraind om je optimaal voor te bereiden voor het eindexamen. De examentraining havo is bij ons alleen beschikbaar als individuele lessen en zijn volledig afgestemd op het examenprogramma.

Wat wij doen

Met onze individuele aanpak, duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding halen onze enthousiaste docenten samen met jou het beste in je naar boven. We besteden veel aandacht aan het structureren van de examenstof en de lesstof wordt specifiek op jouw behoeften afgestemd.

Onze docenten behandelen de hoofdzaken op een duidelijke manier en er is veel tijd om te oefenen met echte examenopgaven. Alle opgaven die je maakt worden nagekeken, zodat onze docenten jouw sterke en zwakke punten meteen kunnen zien. Je krijgt individuele tips en kunt dan zelf merken hoe je vooruitgaat. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze eindexamen trainingen voor vmbo? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind of jezelf direct aanmelden voor de examentrainingen? Klik dan op deze linkNaast onze examentrainingen voor vmbo bieden we ook examentrainingen voor vmbo en vwo.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

15 + 8 =

Wat wij doen

Tijdens het intakegesprek stellen we samen met jou als ouder/verzorger/leerling een persoonlijk ontwikkelingsplan op, dat volledig gericht is op de doelstellingen en wensen van jou. We werken met onze eigen leermethode om je te helpen bij het leren en verbeteren van studievaardigheden, in een rustige omgeving waarin we samen werken aan het vergroten van je motivatie en zelfvertrouwen. Op deze manier kan je zelfstandig verder.

Bij onze examentraining havo houden we nauwkeurig de voortgang van de lessen bij via ons leerlingvolgsysteem, zodat we eventuele problemen vroegtijdig kunnen signaleren. We houden jou als ouder/verzorger dan ook regelmatig op de hoogte van de voortgang en resultaten, zodat we samen kunnen werken aan het behalen van de gestelde doelen.

Veelgestelde vragen 

Wat zijn de eindexamens?

Eindexamens zijn examens die aan het einde van een schoolopleiding worden afgenomen, zoals het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs. Deze examens zijn verplicht en zijn bedoeld om te beoordelen of een leerling voldoende kennis en vaardigheden heeft om het diploma te behalen en verder te gaan met een vervolgopleiding of de arbeidsmarkt op te gaan. Het succesvol afronden van eindexamens is daarom van groot belang voor de verdere carrière van de leerling.

In welke vakken geven jullie de trainingen?

De vakken waarvoor wij examentraining geven zijn economie, wiskunde, Engels, geschiedenis, Nederlands, natuurkunde, scheikunde en biologie.

Zijn de eindexamen trainingen voor havo in groepsverband of individueel?

We bieden alleen individuele lessen aan voor havo eindexamentrainingen.

Hoeveel kost de examentraining voor havo?

Bezoek onze eindexamen training tarieven pagina voor meer informatie.

Geven jullie ook examen trainingen voor havo/vwo?

Ja, absoluut! Wij bieden examentrainingen aan voor zowel vmbo als vwo.

Waar en wanneer vinden de cito trainingen plaats?

Onze eindexamen trainingen voor havo vinden dit jaar plaats in Amsterdam van 24 april tot en met 13 mei. Wil je meer informatie over de exacte locatie, dagen en tijden van de trainingen? Bel ons dan gerust en wij geven je graag meer informatie erover!

Als scheikundedocent heb ik samengewerkt met een leerling die moeite had met het begrijpen van reactievergelijkingen en het toepassen van de juiste formules. Door gerichte individuele begeleiding hebben we samen veel geoefend en heb ik haar geholpen haar studievaardigheden te verbeteren. Het resultaat was indrukwekkend: haar kennis en begrip van het vak verbeterden aanzienlijk en ze behaalde uiteindelijk een prachtig cijfer voor haar eindexamen scheikunde. Ik ben trots op haar inzet en motivatie om te blijven groeien en ontwikkelen.

Katrie

Begeleider, SMS Opleidingscentrum

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×