Bijles Wiskunde

Bent u op zoek naar bijles wiskunde? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze professionele docenten bieden individuele bijles wiskunde aan voor middelbare schoolleerlingen.

Naast individuele bijlessen bieden we ook groepslessen aan voor wiskunde. Deze lessen zijn geschikt voor leerlingen die graag samen met anderen leren en werken aan wiskundige opdrachten. Wij geloven in het belang van persoonlijke aandacht en daarom werken wij alleen met kleine groepen. Op deze manier kan onze docent ervoor zorgen dat iedere leerling voldoende aandacht krijgt.

Wat wij doen

Onze bijlessen wiskunde zijn speciaal ontworpen om uw kind te helpen bij het begrijpen van wiskundige concepten en het verbeteren van zijn of haar vaardigheden. Onze ervaren docenten werken met uw kind aan de hand van gepersonaliseerde lesplannen die zijn afgestemd op zijn of haar behoeften en vaardigheden.

Of uw kind nu worstelt met algebra, meetkunde of calculus, bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige bijles wiskunde voor uw kind. Na iedere bijles houden wij de voortgang van uw kind bij met behulp van een voortgangsformulier. Op deze manier kan uw kind op een effectieve en persoonlijke manier geholpen worden bij het verbeteren van zijn of haar prestaties in wiskunde.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze bijles Wiskunde? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden voor bijles wiskunde? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je wiskunde te verbeteren.

Naast onze bijles wiskunde bieden wij ook bijles trainingen aan voor, Nederlandseconomie, Engels, aardrijkskunde en natuur- en scheikunde, geschiedenis.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

4 + 6 =

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×