Bijles Nederlands

Bent u op zoek naar bijles Nederlands? Onze professionele docenten bieden individuele bijles Nederlands aan voor zowel basis- als middelbare schoolleerlingen. Naast individuele bijlessen bieden wij ook groepslessen aan voor Nederlands. Deze lessen zijn geschikt voor leerlingen die graag samen met anderen leren en werken aan Nederlandse opdrachten.

Wij geloven in het belang van persoonlijke aandacht en daarom werken wij alleen met kleine groepen. Op deze manier kan onze docent ervoor zorgen dat iedere leerling voldoende aandacht.

Wat wij doen

Onze bijlessen zijn speciaal ontworpen om uw kind te helpen bij het begrijpen van de Nederlandse taal en het verbeteren van zijn of haar vaardigheden. Onze docenten werken met gepersonaliseerde lesplannen die zijn afgestemd op de behoeften en vaardigheden van uw kind. Onze docenten zijn allemaal zeer ervaren en hebben een passie voor het onderwijzen van de Nederlandse taal.

Na elke bijles houden wij de voortgang bij door middel van een voortgangsformulier, zodat we kunnen zien hoe het gaat met het leerproces van uw kind en wat er nog verbeterd kan worden. Op deze manier streven wij naar een optimaal resultaat voor uw kind en een succesvolle schoolcarrière.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze bijles Nederlands? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden voor bijles Nederlands? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je Nederlands te verbeteren.

Naast onze bijles Nederlands bieden wij ook bijles trainingen aan voor wiskunde, economie, Engels, aardrijkskunde, natuur- en scheikunde en geschiedenis.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

6 + 10 =

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×