Examentraining vmbo

Bent u op zoek naar een professionele examentraining vmbo voor uw kind? Bij SMS opleidingscentrum bieden wij vmbo examentrainingen aan voor verschillende vakken op vmbo-niveau, waaronder economie, wiskunde, Engels, geschiedenis, Nederlands, natuurkunde, scheikunde en biologie. Onze ervaren docenten zijn experts op het gebied van de examens en weten precies wat er nodig is om uw kind voor te bereiden op deze belangrijke testen. Onze trainingen zijn beschikbaar in groepsverband of individueel en zijn volledig afgestemd op het examenprogramma. 

Wat wij doen

Onze examentrainingen voor het vmbo zijn gericht op intensieve voorbereiding van leerlingen op hun examens. Tijdens de examentrainingen werken onze ervaren docenten met diepgaande kennis van de examenstof intensief met uw kind om inzicht te krijgen in de examenopgaven en de verschillende strategieën die nodig zijn voor succes op het eindexamen vmbo.

Onze groepslessen worden gehouden in kleine groepen, zodat onze docenten voldoende aandacht kunnen besteden aan elke leerling. Dit zorgt voor een optimale leeromgeving waarin uw kind kan leren van zowel de docent als de andere leerlingen in de groep.

Daarnaast bieden wij individuele lessen aan, waarbij uw kind gericht kan werken aan de onderdelen waar hij of zij moeite mee heeft, zodat uw kind zich optimaal kan voorbereiden op het vmbo-examen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze eindexamen trainingen voor vmbo? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind of jezelf direct aanmelden voor de examentrainingen? Klik dan op deze linkNaast onze examentrainingen voor vmbo bieden we ook examentrainingen voor havo en vwo.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

2 + 3 =

Onze werkwijze

Tijdens het intakegesprek stellen we samen met jou als ouder/verzorger/leerling een persoonlijk ontwikkelingsplan op, dat volledig gericht is op de doelstellingen en wensen van jou. We werken met onze eigen leermethode om je te helpen bij het aanleren en verbeteren van studievaardigheden, in een rustige omgeving waarin we samen werken aan het vergroten van je motivatie en zelfvertrouwen. Op deze manier kan je zelfstandig verder.

Bij onze examentraining vmbo houden we nauwkeurig de voortgang van de lessen bij via ons leerlingvolgsysteem, zodat we eventuele problemen vroegtijdig kunnen signaleren. We houden jou als ouder/verzorger dan ook regelmatig op de hoogte van de voortgang en resultaten, zodat we samen kunnen werken aan het behalen van de gestelde doelen.

Veelgestelde vragen 

Wat zijn de eindexamens?

Eindexamens zijn examens die aan het einde van een schoolopleiding worden afgenomen, zoals het voortgezet onderwijs of het middelbaar beroepsonderwijs. Deze examens zijn verplicht en zijn bedoeld om te beoordelen of een leerling voldoende kennis en vaardigheden heeft om het diploma te behalen en verder te gaan met een vervolgopleiding of de arbeidsmarkt op te gaan. Het succesvol afronden van eindexamens is daarom van groot belang voor de verdere carrière van de leerling.

In welke vakken geven jullie de trainingen?

De vakken waarvoor wij examentraining geven zijn economie, wiskunde, Engels, geschiedenis, Nederlands, natuurkunde, scheikunde en biologie.

Zijn de eindexamentrainingen voor vmbo in groepsverband of individueel?

We bieden groepstrainingen aan voor de vakken economie, wiskunde, Engels, geschiedenis en Nederlands. Daarnaast bieden wij individuele trainingen aan voor de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie.

Hoeveel kost de examentraining voor het vmbo?

Bezoek onze eindexamen training tarieven pagina voor meer informatie.

Geven jullie ook examen trainingen voor havo/vwo?

Jazeker! we bieden ook eindexamen trainingen voor havo en vwo. 

Bezoek onze havo eindexamentrainingen pagina voor meer informatie.

En bezoek onze vwo eindexamentrainingen pagina voor meer informatie.

Waar en wanneer vinden de cito trainingen plaats?

Onze eindexamen trainingen voor vmbo vinden dit jaar plaats in Amsterdam van 24 april tot en met 13 mei. Wil je meer informatie over de exacte locatie, dagen en tijden van de trainingen? Bel ons dan gerust, wij geven je graag meer informatie erover!

Als begeleider heb ik samengewerkt met een leerling die een herkansing moest doen voor het vak wiskunde omdat ze het niet had gehaald. Ze was erg teleurgesteld en wilde heel graag haar examen halen. Na grondig onderzoek kwamen we erachter dat ze moeite had met het toepassen van formules. Samen hebben we veel geoefend en haar studievaardigheden verbeterd. Het resultaat was verbluffend: ze belde me op met het goede nieuws dat ze haar examen had gehaald! Ik ben ontzettend trots op haar en bewonder haar doorzettingsvermogen.

Furkan

Begeleider, SMS Opleidingscentrum

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×