Voor Scholen 

Examen-en Cito training 

Bij SMS Opleidingscentrum begrijpen we het belang van een goede voorbereiding op de Cito-toetsen en eindexamens voor leerlingen. Daarom bieden wij speciale trainingen aan om kinderen optimaal voor te bereiden. Onze trainingen richten zich niet alleen op het begrip van de lesstof, maar ook op de mindset van het kind. Door de juiste mindset te cultiveren en onnodige stress weg te nemen, stimuleren we betere prestaties en behaalde cijfers.

Onze ervaren docenten begeleiden de leerlingen niet alleen bij het begrijpen en beheersen van de examenstof, maar ze helpen hen ook bij het ontwikkelen van effectieve studievaardigheden, tijdsmanagement en stressbeheersingstechnieken. We moedigen leerlingen aan om hun sterke punten te benadrukken en werken samen met hen om eventuele zwakkere gebieden te versterken.

Wat wij doen

Onze trainingen zijn ontworpen om leerlingen vertrouwd te maken met de toetsen en hen te helpen begrijpen wat ze kunnen verwachten. We besteden veel aandacht aan de behandeling van de lesstof, zodat leerlingen een grondige kennis hebben en met vertrouwen aan de toetsen kunnen beginnen. Onze ervaren docenten werken nauw samen met de leerlingen, identificeren zwakke punten en bieden gerichte begeleiding om deze aan te pakken.

Wij geloven sterk in de kracht van samenwerking tussen scholen en SMS Opleidingscentrum. Door gezamenlijk inspanningen te leveren, kunnen we de beste resultaten behalen voor de leerlingen. Samen werken we aan het vergroten van hun kansen op succes.

Meer informatie

Wilt u uw leerlingen de beste kansen geven om te slagen? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SMS Opleidingscentrum uw school kan ondersteunen met hoogwaardige huiswerkbegeleiding en bijles. Samen kunnen we het leren van uw leerlingen naar een hoger niveau tillen!

 

Contact 

Bel voor meer informatie

+31  6 42 22 12 27

Mail

Info@smsopleidingscentrum.nl

leerlingen geholpen

Tevreden ouders & leerlingen

Ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 – 20:00

×