Eindexamen trainingen tarieven

Vmbo 

Wij bieden examen trainingen aan in groepsverband voor de vakken economie, wiskunde, Engels, geschiedenis en Nederlands. Daarnaast bieden we ook training aan voor de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie.

Voor onze groepslessen economie en wiskunde is de prijs €249,- voor 12 uur training per vak. Voor de groepslessen Engels, Nederlands en geschiedenis betaalt u  €199,- voor 12 uur training per vak.

Als uw kind begeleiding of training nodig heeft voor de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie, dan bieden wij privélessen aan voor €45,- per uur per vak.

Wil je meer informatie over de examentrainingen voor vmbo? Bezoek onze pagina.

Havo

Wij bieden geen groepstrainingen aan voor havo examentrainingen. Als je als ouder van een leerling of als de leerling zelf individuele begeleiding nodig heeft voor de eindexamentrainingen, bieden wij privélessen aan voor €47,50- per uur per vak.

Onze professionele docenten hebben veel ervaring en zijn in staat om uw kind te helpen bij de vakken waar hij of zij moeite mee heeft. Zo kan uw kind vol zelfvertrouwen en goed voorbereid de examens tegemoet gaan.

Wil je meer informatie over de examentrainingen voor havo? Bezoek onze pagina.

 

Vwo

Ook voor de vwo-examentrainingen bieden wij geen groepslessen aan, maar bieden wij alleen privélessen aan voor €50,- per uur per vak als uw kind individuele begeleiding nodig heeft.

Onze professionele docenten hebben veel ervaring en zijn in staat om uw kind te helpen bij de vakken waar hij of zij moeite mee heeft. Zo kan uw kind vol zelfvertrouwen en goed voorbereid de examens tegemoet gaan.

Wil je meer informatie over de examentrainingen voor vwo? Bezoek onze pagina.

Lesmaterialen 

Bij ons maken onze trainers gebruik van onze eigen lesmaterialen van SMS opleidingscentrum voor een groot aantal vakken. Voor deze vakken ontvangt uw kind gratis een opgaven- en antwoordenbundel.

Onze lesmaterialen zijn ontwikkeld door ervaren docenten en worden regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat ze altijd up-to-date zijn. Hierdoor kan uw kind optimaal voorbereid worden op de examens.

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×