Taalcursus voor volwassen 

Bij het SMS Opleidingscentrum in Amsterdam West staan we voor persoonlijke, op maat gemaakte taaltrainingen en ondersteuning in het Nederlands. We zijn er diep van overtuigd dat iedere cursist uniek is, en daarom bieden we trainingen aan die naadloos aansluiten op de individuele behoeften en leerdoelen van elke deelnemer. Of je nu nieuw bent in Nederland en de basis van de taal wilt leren, of dat je je spreekvaardigheid wilt perfectioneren, ons professioneel en gekwalificeerd team staat klaar om je te helpen.

Met onze grondige kennis en expertise in de Nederlandse taal, zijn we erop gericht om je te helpen succesvol te zijn in je taalreis. We bieden cursussen aan op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

Wat wij doen

Onze deskundige docenten bieden niet alleen lessen in de Nederlandse taal, maar ook ondersteuning bij het integreren in de Nederlandse cultuur en samenleving. Ze hebben uitgebreide kennis van de taal en weten hoe ze cursisten kunnen helpen om effectief te communiceren in diverse situaties.

Bij ons staat niet alleen het beheersen van de taal centraal, maar ook het vergroten van het zelfvertrouwen en de motivatie om Nederlands te spreken. We willen dat je met plezier de taal leert en geven je handvatten om zelfstandig te blijven oefenen. Onze taalcursussen zijn dan ook gericht op het ontwikkelen van communicatievaardigheden en het aanleren van een goede taalhouding.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze Nederlandse taalcursussen? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil je je direct aanmelden voor een taalcursus in Amsterdam-west? Klik dan op deze link. Naast onze taalcursussen bieden we ook voorbereidingscursussen voor het inburgeringsexamen en het Staatsexamen NT2.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

8 + 13 =

Wat wij doen

Tijdens het intakegesprek stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan op, dat volledig gericht is op jouw doelstellingen en wensen met betrekking tot het leren van de Nederlandse taal. We maken gebruik van onze unieke leermethode om je te ondersteunen bij het aanleren en verbeteren van taalvaardigheden, in een rustige omgeving waarin we samen werken aan het vergroten van jouw motivatie en zelfvertrouwen. Op deze manier kun je zelfstandig verder in je taalreis.

Bij onze taalcursussen houden we nauwkeurig jouw voortgang bij via ons cursistvolgsysteem, zodat we eventuele uitdagingen vroegtijdig kunnen signaleren. We houden je dan ook regelmatig op de hoogte van je voortgang en resultaten, zodat we samen kunnen werken aan het behalen van de gestelde doelen.

Veelgestelde vragen

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×