Voor Scholen 

Zomerschool

Bij SMS Opleidingscentrum begrijpen we dat veel leerlingen behoefte hebben aan extra hulp, vooral tijdens vakanties wanneer ze de achterstanden van school willen inhalen. Wij bieden onze diensten aan om ervoor te zorgen dat kinderen op een leuke en effectieve manier kunnen werken aan het bijspijkeren van hun kennis en vaardigheden.

Ons doel is om leerlingen elke dag verder te helpen en hen te voorzien van waardevolle tips en trucs, zodat ze in de toekomst zelfstandig verder kunnen. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van het kind en door onze jarenlange ervaring zijn we ervan overtuigd dat we uw school kunnen ondersteunen.

Wat wij doen

We streven we ernaar om leerlingen de best mogelijke begeleiding te bieden, zodat ze zich bevinden in een optimale leeromgeving. Onze goed georganiseerde structuur zorgt ervoor dat elke leerling individuele aandacht krijgt en de ondersteuning krijgt die ze nodig hebben om te groeien en te verbeteren.

Om ervoor te zorgen dat leerlingen op de juiste weg zijn, voeren we regelmatig toetsingen en evaluaties uit tijdens het begeleidingsproces. Hierdoor kunnen we de voortgang van elke leerling zorgvuldig monitoren en indien nodig bijsturen. We geloven sterk in het aanpassen van ons programma aan de specifieke behoeften van elke leerling, zodat ze het maximale uit hun leerervaring kunnen halen.

Meer informatie

Wilt u uw leerlingen de beste kansen geven om te slagen? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe SMS Opleidingscentrum uw school kan ondersteunen met hoogwaardige huiswerkbegeleiding en bijles. Samen kunnen we het leren van uw leerlingen naar een hoger niveau tillen!

 

Contact 

Bel voor meer informatie

+31  6 42 22 12 27

Mail

Info@smsopleidingscentrum.nl

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×