Bijlessen basisschool

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, ook als het gaat om de schoolprestaties. Het kan voorkomen dat je kind moeite heeft met bepaalde vakken op de basisschool en dat je het gevoel hebt dat extra ondersteuning nodig is. Bij SMS Opleidingscentrum in Amsterdam-West  begrijpen wij dit en bieden wij vakgerichte bijlessen aan voor leerlingen van de basisschool.

Onze basisschool bijlessen zijn specifiek ontworpen om leerlingen van groep 3 tot en met 8 te helpen die extra hulp nodig hebben bij bepaalde vakken. Wij begrijpen dat ieder kind uniek is en daarom krijgt uw kind bij ons persoonlijke aandacht. Onze bijlessen zijn ontworpen om uw kind de aandacht te geven die het verdient, zodat het beste uit zichzelf gehaald kan worden.

Wat wij doen

Onze bijlessen zijn niet alleen gericht op het begrijpen van de stof, maar ook op het aanleren van de benodigde vaardigheden. Onze ervaren docenten helpen uw kind om zelfvertrouwen te krijgen en de juiste studievaardigheden aan te leren, zodat uw kind zich verder kan ontwikkelen en succes kan behalen op school.

Bij SMS Opleidingscentrum in Amsterdam-West geloven wij dat ieder kind kan slagen op school en daarom houden wij na iedere les de voortgang bij door middel van een voortgangsformulier. Op deze manier kunnen wij zien wat er goed gaat en wat er nog verbeterd kan worden. Door deze aanpak kunnen wij ons lesprogramma afstemmen op de individuele behoeften van uw kind en kunnen wij samen met u werken aan het behalen van succes op school.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze bijlessen voor basisschool? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden onze bijlessen voor basisschool? Klik dan op deze link. Naast onze bijles trainingen voor basisschool scholieren bieden wij ook cito trainingen aan voor groep 6,7 en 8.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

5 + 9 =

Vakken

Als uw kind moeite heeft met het begrijpen van de lesstof of nieuwe onderwerpen, kan dit een negatieve invloed hebben op de schoolresultaten. Wij bieden bijlessen aan om uw kind te helpen deze problemen te overwinnen en om uw zorgen weg te nemen. Onze bijles is beschikbaar voor de volgende  vakken:

 

l

Woordenschat

De bijlessen in woordenschat  zorgen ervoor dat uw kind de betekenis van lastige woorden leert, weet wanneer een woord toegepast kan worden en beschikt straks over een zeer grote woordenschat. Met onze bijlessen in spelling maakt uw kind niet langer onnodige fouten in spelling. Wij leren uw kind de tips en trucs om woorden op de juiste manier te spellen.

Zie meer 

|

Spelling

Bij SMS Opleidingscentrum bieden wij bijlessen aan om uw kind te helpen bij het verbeteren van zijn of haar spelling. Onze ervaren docenten leren uw kind de beste tips en trucs om woorden op de juiste manier te spellen, waardoor onnodige fouten worden voorkomen. Met onze bijlessen wordt uw kind een expert in spelling en kan het vol zelfvertrouwen de Nederlandse taal gebruiken.

Zie meer 

Grammatica

Onze bijlessen in grammatica leren uw kind zinnen te herkennen en te filteren. Op deze manier leert uw kind de juiste manier om een zin op te bouwen en te ontleden, en krijgt het een solide basis in grammaticaregels.

Zie meer 

 

Begrijpend lezen

Onze deskundige docenten leren uw kind hoe belangrijk het is om de juiste informatie uit een tekst te halen en wat het moet onthouden. Door begrijpend te leren lezen, doet uw kind meer kennis op bij het lezen van een tekst en wordt het lezen leuker en gemakkelijker.

Zie meer

Rekenen

Heeft uw kind moeite met rekensommen? Wij zorgen ervoor dat optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen geen problemen meer opleveren. Het kind weet straks rekensommen uit het hoofd te doen en heeft hier de rest van zijn of haar leven baat bij heeft.

Zie meer

Veelgestelde vragen 

Wat zijn bijlessen voor de basisschool?

Bijlessen voor de basisschool zijn extra educatieve sessies die individuele leerlingen of kleine groepen studenten persoonlijke ondersteuning bieden bij specifieke vakken of onderwerpen. Deze bijlessen zijn bedoeld om leerlingen te helpen uitdagingen te overwinnen, hun kennis te versterken en hun zelfvertrouwen in hun academische vaardigheden te vergroten.

Voor wie zijn bijlessen op de basisschool bedoeld?

Bijlessen op de basisschool zijn geschikt voor leerlingen van alle leeftijden en klassen die moeite hebben met bepaalde vakken of onderwerpen. Of het nu gaat om rekenen, taal, spelling, lezen of andere vakgebieden, bijlessen kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van elke leerling.

Waarom zijn bijlessen belangrijk voor basisschoolleerlingen?

Bijlessen bieden een persoonlijke en op maat gemaakte leerervaring, waardoor leerlingen extra aandacht kunnen krijgen en hun begrip van de lesstof kunnen vergroten. Door deel te nemen aan bijlessen kunnen leerlingen hun zwakke punten aanpakken, achterstanden inhalen en betere resultaten behalen in hun academische prestaties.

Hoeveel kosten de bijles lessen voor basisschoolleerlingen?

De kosten van de bijlessen voor basisschool kunt u vinden op onze tarieven pagina.

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m Zaterdag : 10:00 – 20:00

×