Bijles grammatica 

Bent u op zoek naar hoogwaardige bijles spelling om de spellingvaardigheden van uw kind te verbeteren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze ervaren docenten bieden zorgvuldig samengestelde individuele en groepslessen aan die gericht zijn op het versterken van de spellingvaardigheden van uw kind.

We begrijpen dat een goede beheersing van spelling essentieel is voor succes in het onderwijs en in het dagelijks leven. Correct spellen is belangrijk bij het schrijven van teksten, het maken van opdrachten en het communiceren met anderen.

Wat wij doen

Bijles grammatica op maat voor uw kind? Bij ons profiteert uw kind van effectieve leermethoden en materialen, specifiek afgestemd op zijn/haar behoeften. Onze ervaren docenten begeleiden bij het begrijpen van grammaticaregels, het opsporen en corrigeren van veelvoorkomende fouten en het verbeteren van zinsconstructies.

Ontdek onze stimulerende en interactieve leeromgeving waar persoonlijke aandacht centraal staat. Met kleine lesgroepen garanderen we elke leerling voldoende individuele begeleiding voor optimale groei.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze bijles grammatica? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden voor bijles grammatica? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je Nederlands te verbeteren.

Naast onze bijles spelling bieden wij ook bijles trainingen aan voor woordenschat, spelling, begrijpend lezen en rekenen.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

3 + 5 =

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×