Bijles woordenschat 

Bent u op zoek naar hoogwaardige bijles woordenschat om de taalvaardigheden van uw kind te verbeteren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze ervaren docenten bieden zorgvuldig samengestelde individuele en groepslessen aan die gericht zijn op het vergroten van de woordenschat van uw kind.

Wij begrijpen het belang van een goede woordenschat voor het succes van uw kind in het onderwijs en daarbuiten. Een uitgebreide woordenschat is essentieel voor het begrijpen van teksten, het communiceren met anderen en het ontwikkelen van sterke schrijf- en spreekvaardigheden.

Wat wij doen

Bij onze bijles woordenschat lessen maken we gebruik van effectieve leermethoden en materialen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van uw kind. Of het nu gaat om het leren van nieuwe woorden, het begrijpen van betekenissen, het toepassen van woorden in context of het uitbreiden van specifieke vakterminologie, onze docenten staan klaar om uw kind te begeleiden en te ondersteunen.

Onze lessen worden gegeven in een stimulerende en interactieve leeromgeving. We geloven sterk in persoonlijke aandacht en daarom werken we met kleine lesgroepen. Dit stelt onze docenten in staat om elke leerling individueel te begeleiden en ervoor te zorgen dat ze voldoende aandacht en ondersteuning krijgen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze bijles woordenschat? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden voor bijles woordenschat? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je Nederlands te verbeteren.

Naast onze bijles woordenschat bieden wij ook bijles trainingen aan voor spelling, grammatica, begrijpend lezen en rekenen.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

8 + 12 =

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×