Bijles spelling 

Bent u op zoek naar hoogwaardige bijles spelling om de spellingvaardigheden van uw kind te verbeteren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze ervaren docenten bieden zorgvuldig samengestelde individuele en groepslessen aan die gericht zijn op het versterken van de spellingvaardigheden van uw kind.

We begrijpen dat een goede beheersing van spelling essentieel is voor succes in het onderwijs en in het dagelijks leven. Correct spellen is belangrijk bij het schrijven van teksten, het maken van opdrachten en het communiceren met anderen.

Wat wij doen

Bij onze bijles spelling maken we gebruik van effectieve leermethoden en materialen die specifiek zijn afgestemd op de individuele behoeften van uw kind. Onze ervaren docenten begeleiden uw kind bij het herkennen en toepassen van spellingregels, het oefenen van spellingspatronen en het verminderen van veelvoorkomende spelfouten.

Onze lessen vinden plaats in een stimulerende en interactieve leeromgeving. We hechten grote waarde aan persoonlijke aandacht en daarom werken we met kleine lesgroepen. Hierdoor kunnen onze docenten elke leerling individueel begeleiden en ervoor zorgen dat ze voldoende aandacht en ondersteuning krijgen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze bijles woordenschat? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden voor bijles woordenschat? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je Nederlands te verbeteren.

Naast onze bijles spelling bieden wij ook bijles trainingen aan voor woordenschat, grammatica, begrijpend lezen en rekenen.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

8 + 10 =

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×