Bijles rekenen

Bent u op zoek naar hoogwaardige bijles rekenen om het rekenvaardigheid van uw kind te verbeteren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze ervaren docenten bieden zorgvuldig samengestelde individuele en groepslessen aan die gericht zijn op het versterken van de rekenvaardigheid van uw kind.

Wij begrijpen het belang van solide rekenvaardigheden voor het succes van uw kind in het onderwijs en daarbuiten. Een stevige basis in rekenen is essentieel voor het oplossen van wiskundige vraagstukken, het ontwikkelen van logisch denken en het opbouwen van zelfvertrouwen in de klas. Onze toegewijde docenten staan klaar om uw kind te begeleiden op hun rekenkundige reis naar succes.

Wat wij doen

Bij onze rekenbijlessen gaan we helemaal in op alles wat met rekenen te maken heeft. We gebruiken slimme leermethoden en lesmateriaal dat perfect past bij wat jouw kind nodig heeft. Of het nu gaat om het begrijpen van getallen, het oplossen van rekensommen, het leren van handige trucjes of gewoon meer zelfvertrouwen krijgen bij wiskundige uitdagingen, onze docenten zijn er helemaal klaar voor om jouw kind te begeleiden en te ondersteunen op hun rekenavontuur.

Onze lessen vinden plaats in een inspirerende en interactieve leeromgeving. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, daarom werken we met kleine lesgroepen. Hierdoor kunnen onze docenten elke leerling persoonlijk begeleiden en zorgen voor voldoende individuele aandacht en ondersteuning

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over onze bijlessen rekenen, vult u dan het formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u al overtuigd bent en uw kind direct wilt aanmelden voor bijles rekenen, klikt u op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan we voor u klaar om u te ondersteunen en samen te werken aan het verbeteren van de rekenvaardigheden van uw kind.

Naast onze bijles rekenen bieden we ook bijles aan voor spelling, grammatica, woordenschat en andere vakgebieden om uw kind te helpen excelleren op school

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

14 + 10 =

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×