Bijles economie

Bent u op zoek naar bijles economie voor uw middelbare schoolkind? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze ervaren docenten zijn gespecialiseerd in het onderwijzen van economie en helpen uw kind bij het begrijpen van economische concepten en het verbeteren van zijn of haar vaardigheden. 

Bij SMS Opleidingscentrum bieden we zowel individuele bijlessen als groepslessen aan voor economie. Onze groepslessen zijn geschikt voor leerlingen die graag samen met anderen leren en werken aan economische opdrachten. We werken met kleine groepen om persoonlijke aandacht te waarborgen, zodat onze docenten ervoor kunnen zorgen dat elke leerling voldoende aandacht krijgt.

Wat wij doen

Onze bijlessen economie zijn speciaal ontworpen om uw kind te helpen bij het begrijpen van economische concepten en het verbeteren van zijn of haar vaardigheden. Onze ervaren docenten werken met uw kind aan de hand van gepersonaliseerde lesplannen die zijn afgestemd op zijn of haar behoeften en vaardigheden.

Of uw kind nu worstelt met micro-economie, macro-economie of bedrijfseconomie, bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige bijles economie voor uw kind. Na elke bijles houden wij de voortgang van uw kind bij middels een voortgangsformulier, zodat we het leerproces van uw kind kunnen volgen en verbeteren.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze bijles economie? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil jij je kind direct aanmelden voor bijles economie? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je wiskunde te verbeteren.

Naast onze bijles wiskunde bieden wij ook bijles trainingen aan voor, Nederlandswiskunde, Engels, aardrijkskunde en natuur- en scheikunde, geschiedenis.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met u op

12 + 4 =

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag: 10:00 - 20:00

×