Herexamentraining vwo

Ben je een vwo-leerling en wil je je optimaal voorbereiden op jouw herkansingen? Bij SMS Opleidingscentrum bieden wij een hoogwaardige herexamentraining vwo aan, speciaal ontworpen om jou te helpen bij het behalen van het gewenste resultaat op jouw herkansing. Onze ervaren docenten zijn experts op het gebied van vwo-examens en zijn bekend met de examenopgaven, waardoor zij jou de juiste begeleiding en strategieën kunnen bieden.

Voordelen van onze examentraining Vwo

  • Intensieve begeleiding: Onze herexamentraining is gericht op intensieve begeleiding van elke individuele leerling. Zo kunnen we specifiek werken aan de onderwerpen waar jij moeite mee hebt en zorgen voor een persoonlijke aanpak.

  • Bewezen effectief: Onze herkansingscursus vwo heeft bewezen resultaten. Veel van onze leerlingen hebben met behulp van onze training hun herexamen met succes afgerond.

  • Individueel: Om een optimale leeromgeving te garanderen, werken we met kleine groepen. Dit stelt onze docenten in staat om voldoende aandacht aan elke leerling te besteden.

  • Locatie en data: Onze herexamentrainingen worden gegeven op verschillende locaties en data, zodat er altijd een training is die aansluit bij jouw behoeften en schema.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze examentrainingen voor onze herexamentraining voor vwo? Vul dan het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil je direct aanmelden voor de examentraining? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je herexamen te halen.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met op

3 + 11 =

Veelgestelde vragen 

Wat zijn de herkansingen voor vwo?

De herkansingen voor VWO zijn examens die worden aangeboden aan vwo-leerlingen die niet zijn geslaagd voor een of meerdere vakken in hun oorspronkelijke examen. Deze herkansingen bieden de leerlingen de mogelijkheid om hun cijfers te verbeteren en alsnog te slagen voor het vwo-diploma. Studenten krijgen meestal één of twee herkansingsmogelijkheden, afhankelijk van de specifieke regels en voorschriften van de onderwijsinstelling. Het doel is om leerlingen een tweede kans te geven om zich voor te bereiden en hun resultaten te verbeteren, zodat ze alsnog kunnen slagen voor hun vwo-examens.

In welke vakken geven jullie de herexamenstrainingen voor vwo?

Wij bieden vwo herexamentrainingen aan voor de volgende vakken: economie, wiskunde, Engels, geschiedenis, Nederlands, natuurkunde, scheikunde en biologie.

Geven jullie ook examen trainingen voor vmbo of havo?

Ja, absoluut! Wij bieden herexamentrainingen aan voor zowel vmbo als havo.

Bieden jullie groepstrainingen voor vwo herexamentraining?

Voor havo en vwo bieden wij geen groepstrainingen aan. In plaats daarvan verzorgen wij uitsluitend individuele lessen tegen een tarief van €45 per uur.

Hoeveel kost de examentraining voor vwo?

De tarieven voor de vwo examentraining bedragen 45 euro per uur

Als wiskundedocent heb ik een bijzondere ervaring gehad met een leerling voor haar vwo-examen wiskunde herkansing. Samen werkten we intensief aan complexe concepten en het toepassen van formules. Haar inzet en motivatie waren bewonderenswaardig. Uiteindelijk behaalde ze een prachtig cijfer. Ik ben trots op haar groei en ontwikkeling.

Katrie

Begeleider, SMS Opleidingscentrum

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×