Herexamentraining havo

Als havo leerling begrijpen we dat het behalen van je eindexamen een belangrijke mijlpaal is. Soms kan het echter voorkomen dat je een herkansing wilt doen om je resultaten te verbeteren en je havo diploma met trots te behalen. Wij begrijpen dat dit een cruciale periode is waarin je je volledig wilt kunnen concentreren op het voorbereiden van je herexamen.

Bij onze herexamentraining havo bieden we de perfecte begeleiding om jouw herkansing met succes af te leggen. Onze ervaren docenten zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van leerlingen zoals jij, die zich willen concentreren op het versterken van hun kennis en het verbeteren van hun vaardigheden om het herexamen met vertrouwen tegemoet te gaan.

Voordelen van onze examentraining havo

  • Individuele aandacht: Onze ervaren docenten werken één-op-één met jou, zodat we specifiek kunnen focussen op de vakken en onderwerpen waar jij moeite mee hebt.
  • Intensieve begeleiding: We bieden intensieve oefeningen en heldere uitleg om jouw begrip en vaardigheden te vergroten.
  • Bewezen resultaten: Onze Herexamentraining Havo heeft bewezen effectief te zijn, waardoor veel leerlingen hun herexamen met succes hebben afgerond.
  • Flexibele planning: Wij passen ons aan jouw schema aan en bieden training op tijden die voor jou het beste werken.

     

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze examentrainingen voor onze herexamentraining voor havo? Vul dan het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Ben je overtuigd en wil je direct aanmelden voor de examentraining? Klik dan op deze link. Bij SMS Opleidingscentrum staan wij klaar om je te helpen en samen te werken om je herexamen te halen.

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Vul het formulier en wij nemen contact met op

13 + 11 =

Veelgestelde vragen 

Wat zijn de herkansingen voor havo?

Herkansingen voor Havo zijn een waardevolle mogelijkheid die leerlingen de kans biedt om een examen waarvoor ze in eerste instantie niet zijn geslaagd, opnieuw te maken en zo alsnog te slagen voor dat specifieke vak. Deze herkansingsronde komt meestal na de reguliere examenperiode en is bedoeld om leerlingen een tweede kans te geven om hun cijfers te verbeteren en hun Havo-diploma te behalen

In welke vakken geven jullie de herexamenstrainingen voor havo?

Wij bieden havo herexamentrainingen aan voor de volgende vakken: economie, wiskunde, Engels, geschiedenis, Nederlands, natuurkunde, scheikunde en biologie.

Geven jullie ook examen trainingen voor vmbo of vwo?

Ja, absoluut! Wij bieden herexamentrainingen aan voor zowel vmbo als vwo.

Bieden jullie groepstrainingen voor vwo herexamentraining?

Voor havo en vwo bieden wij geen groepstrainingen aan. In plaats daarvan verzorgen wij uitsluitend individuele lessen tegen een tarief van €45 per uur.

Hoeveel kost de examentraining voor vwo?

De tarieven voor de vwo examentraining bedragen 45 euro per uur

Als wiskundedocent heb ik een bijzondere ervaring gehad met een leerling voor haar vwo-examen wiskunde herkansing. Samen werkten we intensief aan complexe concepten en het toepassen van formules. Haar inzet en motivatie waren bewonderenswaardig. Uiteindelijk behaalde ze een prachtig cijfer. Ik ben trots op haar groei en ontwikkeling.

Katrie

Begeleider, SMS Opleidingscentrum

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m zaterdag : 10:00 – 20:00

×