Open sollicitatie

Ben jij na het verkennen van onze website zo enthousiast geworden dat je het liefst vandaag nog wilt beginnen bij SMS Opleidingscentrum, maar zie je op dit moment geen passende vacature? Geen zorgen!

Wij zijn voortdurend op zoek naar professionals met een relevante opleidingsachtergrond of passende werkervaring die aansluit bij onze visie en missie. Bij SMS Opleidingscentrum geloven we in de kracht van onderwijs en de positieve impact die we kunnen hebben op het leven van leerlingen.

Als jij ook gelooft in het belang van hoogwaardig onderwijs en graag wilt bijdragen aan het succes van leerlingen, nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen.

 

Ben jij er klaar voor? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@smsopleidingscentrum.nl t.a.v. Salih Yildiz en we nemen snel contact met je op.

“Elk kind verdient een stabiele basis. Hierom besloot ik mijn passie voor het onderwijs in te zetten en de kinderen uit Amsterdam-West te voorzien van kwaliteit en begeleiding. Dit doe ik nog elke dag met veel plezier.”

S.Yildiz

Oprichter , SMS Opleidingscentrum

Leerlingen GEHOLPEN

%

Tevreden ouders & leerlingen

ervaring met onderwijsbegeleiding

Contactgegevens

Locatie:  Slotermeerlaan 69 B3,  1064 HA Amsterdam

Telefoon /WhatsApp:  +31 6 42 22 12 27

Email: info@smsopleidingscentrum.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m Zaterdag : 10:00 – 20:00

×