NOS Stories X SMS opleidingscentrum

De eindexamenperiode van 11 mei tot en met 30 mei was in volle gang. Voor veel eindexamenkandidaten brengt deze tijd naast anticipatie en opwinding ook de nodige stress met zich mee. Met vakken als economie die als uitdagend worden ervaren, is het cruciaal om de juiste begeleiding en tips te krijgen. Salih, docent van SMS Opleidingscentrum, is onlangs uitgenodigd door NOS Stories om zijn waardevolle inzichten en trucs te delen voor het eindexamen economie.

Als docent ben ik gewend om dagelijks met leerlingen te werken en hen te begeleiden bij hun studie. Echter, via NOS Stories kon ik een veel groter publiek bereiken en invloed hebben op het leerproces van een bredere groep jongeren. Dit gaf mij een gevoel van voldoening, dat ik een betekenisvolle bijdrage kon leveren aan heel veel leerlingen.

– Salih

Met enthousiasme en vastberadenheid heeft Salih zijn beste tips en trucs gedeeld voor het behalen van succes op het eindexamen economie. In samenwerking met NOS Stories heeft hij video’s gemaakt waarin hij complexe economische concepten vereenvoudigt en verheldert. Met duidelijke voorbeelden en praktische uitleg helpt Salih leerlingen om grip te krijgen op lastige onderwerpen, zoals vraagstukken over marktwerking, economische modellen en berekeningen.

Naast de video’s heeft Salih ook belangrijke strategieën besproken die leerlingen kunnen helpen bij het voorbereiden en afleggen van het eindexamen economie. Hij benadrukt het belang van een goede planning, het maken van samenvattingen, het oefenen met voorbeeldvragen en het begrijpen van de exameneisen. Wil je de volledige video van NOS Stories bekijken? Klik op de onderstaande link om de video te bekijken!

31 mei 2023

×